החלטה בתיק עת"א 28943-02-13

: | גרסת הדפסה
עת"א
בית המשפט המחוזי
28943-02-13
23.4.2013
בפני :
ק. רג'יניאנו

- נגד -
:
חאלד דגמש (אסיר)
:
שרות בתי הסוהר
עו"ד מוזי יצחקי
החלטה

עניינה של העתירה שבפניי לאפשר לעותר לצאת לחופשה חריגה ביום 7.2.13 לצורך חתימה על כתובה. בדיון הודיע העותר כי בזמנו שהגיש את העתירה ביקש בקשה לחופשה מיוחדת, אבל היום הוא רוצה שבית המשפט ייתן לו חופשות רגילות, אחרי שהוא כבר גמר יותר מחצי מתקופת המאסר.

עתירה זו של העותר (יציאה לחופשות) איננה נושא העתירה, ומשכך לא קמה סמכותו של בית המשפט לדון בה בטרם מיצה העותר את ההליך המנהלי והגיש עתירה בנדון.

<#3#>

ניתנה והודעה היום י"ג אייר תשע"ג, 23/04/2013 במעמד הנוכחים.

ק. רג'יניאנו, שופטת

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>